Вход

Аристон (Русе)

Основан: 2004
уебсайт
Предишен мач: 02.06.2013
Североизточна "В" група
Преслав - Аристон (Русе) 3:0
Първенства
Купа на БФС
Контроли

28.02.2013 14:34

ОФИЦИАЛНО: Аристон се отказа от "В" група

Представителният тим на ФК Аристон (Русе), който се подвизава в Североизточната "В" група прекратява участието си.

Актът да се счита за протест срещу институциите, които ръководят българският футбол. Липсата на каквато и да е визия и перспектива на работата с подрастващи, аматьорски и професионален футбол, ширещата се корупция, с която обществото ни е заобиколено, обхващаща всички нива, слабата подготовка и некомпетентност на ръководството на зоналните съвети, в частност Русе. Не на последно място недостойното  и липса на всякакво поемане на отговорност поведение на настоящото ръководство на БФС за състоянието в което се намира родният футбол.

Инвестициите в спортната база през последните 5 години отреждат на клуба второ място в северна България.

Проектът за изграждането на "BOBO ZANDER ARENA".


Акцент на ФК АРИСТОН Русе както и до сега остава работата с подрастващите. В клуба спортуват активно над 300 деца и юноши.

Основният спонсор - фирма "Аристон С" ООД, която през последното десетилетие е една от най-активните в град Русе със своя социален ангажимент както в спорта, така и в здравни инициативи подкрепя и твърдо застава зад решението на ръководството на ФК АРИСТОН Русе.

Предвидените 10 000 лв. от общинският бюджет ще бъдат върнати с молба да се преразпределят към нуждаещи се спортни клубове от града.

МАЧОВЕТЕ ДНЕС
ВИЖ ВСИЧКИ МАЧОВЕ
Първенство Час Отбори Статус Първенство Час Отбори Статус
"А" група 14:30 Черно море - Славия предстоящ - "А" група 17:00 Левски - Хасково 2009 предстоящ -