Добруджа

Новият треньор на Добруджа иска да промени манталитета на футболистите

Първа тренировка под ръководството на Радослав Вардаров направиха днес следобед футболистите на Добруджа.

За момента е важно футболистите да си върнат самочувствието, а това става единствено с победи. Важното е футболистите да разберат, че ситуацията е такава, че всичко зависи само от нас. Това заяви за медийна група „Добруджа” Вардаров.

Той държи да се промени манталитетът на играчите. Мачът се играе 90 минути и е важно да се покаже дух и характер в трудните моменти и да не се примиряваме със ситуацията, каза още треньорът.

Той призна, че наистина е къса скамейката на отбора и причина за това са травмите на част от футболистите. На тренировката днес са 15 футболисти, което включва и юношите. Не знам състоянието на някои футболисти, които са с контузии и кога ще се възстановят. Надявам се в мачовете, които остават до края на годината, да се справим въпреки проблемите, които имаме, добави Вардаров.

Той призна, че ситуацията сега е различна от тази преди 4 години, когато той отново бе начело на отбора във В група и той успя да завърши на първо място, печелейки промоция за Б група. 
Новият наставник на Добруджа каза, че разговорът с президента на клуба Николай Милков не е бил дълъг и бързо е приел предложението. На въпроса има ли поставени условия пред него, Вардаров отговори: „Условията не са само за мене. Всички са наясно, че този отбор трябва да играе да побеждава, а накрая ще видим дали сме постигнали това, което искаме”.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK