Локомотив (ГО)

Локо (ГО) прави база в Долна Оряховица

Президентът на Локомотив Горна Оряховица Даниел Костадинов обяви, че клубът ще прави тренировъчни игрища в Долна Оряховица. Проектът за минибазата вече е изготвен.

 

 

"Тази година ще наблегнем върху ремонта на стадиона в Долна Оряховица, за да може там да тренира мъжкият отбор. Надяваме се да получим от спортното министерство добри новини за проекта, по който сме кандидатствали за терени. Проектът е готов и подаден. Стадионът го видяхте на мача с ЦСКА, в перфектно състояние е. Сега фирмата ще има още малко работа да възстанови терена след мача, където има улягания и от снега. Стадионът ще е отличен за провеждане на мачовете. За Локомотив в проектобюджета на общината са заложени 300 000 лв., на 26-и предстой сесия на Общинския съвет, предполагам, че разходите ще бъдат одобрени. финансирането не е лесно, но това, което сме разчели по предварителен план, си върви добре, нямаме проблема Надявам се, че няма и да имаме. Разчетът се спазва стриктно", увери шефът на железничарите.

 

 

"С Куръор все още се водят преговори за личните условия с казахстанския Кайсар. Що се отнася до Юлис Ндонг, към когото се писа, че има интерес от турски клубове, той поне до лятото си е тук, за негово напускане въобще не е ставало въпрос", коментира президентът на клуба Даниел Костадинов.

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK