Банско

Хазуров се връща в Банско

Близо до завръщане  на стадион "Свети Петър" в Банско е нападателят Борислав Хазуров. Веднага след като стана ясно, че спонсорът Иван Арнаудов напуска Пирин ГД и предстои сериозна редукция на финансите, футболистът се е свързал с клуба от курортния град.

Той веднага опипал почвата с телефонен разговор с изпълнителния директор Йордан Баряков с питане за завръщане. Очаква се отговорът и на наставника Петко Медвецки, който има основна роля при селекцията и който неведнъж през сезона не скри, че откровените проблеми в нападение лишиха тима му от успех в няколко мача. Любомир Витанов също се очаква да подсили банскалии. И той за последно игра в Пирин ГД.

 

 

Николай Хаджиниколов пък със сигурност напуска Банско. Новината бе потвърдена както от него, така и от ръководството на бъдещия му отбор Пирин Разлог. За него това ще бъде завръщане у дома, след като преди година той напусна тима.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK