Черно море Несебър

Черно море уреди контрола с Несебър

Спортно-техническият щаб на Черно море реши да приключи втората част от зимната си подготовка, която се провежда в Гърция и да се завърне в България. Варненци си тръгват от южната ни съседка утре. По първоначална програма, тимът трябва да преспи в София преди да се прибере във Варна в петък, но това ще стане ясно на 100% утре сутринта.

 

Заради настъпилите промени наставникът на варненци Георги Иванов – Гонзо реагира мигновено и веднага уреди още една контрола преди началото на пролетния полусезон – с отбора на Несебър в сряда, а мястото ще бъде допълнително уточнено, съобщава официалният сайт на клуба. От него обаче не става ясно какви точно са настъпилите промени, но по всяка вероятност е пропаднала и последната проверка от лагера в Гърция с Ираклис, която трябваше да се играе утре в 14 часа.

 

Последната контрола на “моряците” от зимната подготовка остава с Черноморец Балчик, а преди нея се очаква да е и официалното представяне на тима за пролетния дял от шампионата.

 

Черно море започва пролетния полусезон на 19 февруари от 12,30 срещу отбора на ЦСКА на градския стадион в Каварна.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK