Кариана (Ерден) Беласица

Кариана продължава да гази, срази и Беласица

С два гола на Ангел Русев в 16-та и 45-та минути лидера на СЗ трета лига Кариана Ерден победи третия в ЮЗ трета лига с 2:0.

Много силна игра на двата тима през първата част на срещата, но атаките на Кариана бяха по-качествени и по-резултатни и всичко това се изрази в двете попадения във вратата на петричкия страж Благой Стоянов.

Своите шансове за отбелязване на голове имаха и футболистите на Беласица, но нападателите им бяха неточни в завършващата част на удара.

През второто полувреме наставникът на Кариана Георги Владимиров подмени девет от футболистите, играли през първата част на срещата. В същия момент колегата му на Беласица Николай Димитров продължи с основния състав, с който започна двубоя. Едва след 70-та минута той започна поетапно да дава шанс на футболистите от резервната скамейка.

Като цяло си личеше умората през второто полувреме на петричките футболисти които предишния ден играха мач с Ботев Враца в Лебница. Евгени Иванов , Румен Рангелов и Георги Цеков. Своите шансове за гол проиграха и Запро Динев и Владимир Кабранов.

Последният в 77-ма мин от фаул изпрати топката в лявата странична греда на Кариана.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK