Созопол

Димов: Променяме стила си

Старши треньорът на Созопол Румен Димов обяви, че напролет ще смени схемата на игра на тима си на З-4-З, като не изключва това да доведе и до доста загуби в началото. Но вярва, че резултатите няма да закъснеят.

 

 

 

"Не трябва да се заблуждаваме от изразителните победи в контролите с по 5, 6 гола. Говорим постоянно с момчетата за това, защото, когато дойдат мачовете за първенство, всичко ще е коренно различно. Там отборите ще са на много високо ниво. А битките ще са жестоки, и то още от първия кръг. Единствената полза от победите в контролите е за самочувствието. Много ме радва, че футболистите се стараят максимално да ме затруднят в избора на титулярен състава за пролетта", каза наставникът пред коtаsport.com.

 

 

"Променяме стила си и увеличаваме агресията. Залагаме много на тактическите разработки. Стъпили сме здраво на земята и победите в контролите не ни заблуждават. Може да излезем в схема с трима защитници, четирима халфове и трима нападатели. В началото ще имаме трудности, докато синхронизираме всичко и ще падаме доста мачове. Но в един момент нещата ще се получат", завърши Димов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK