Черно море

Черно море подписва с още двама

Черно море ще приключи селекцията си с привличането на чех и испанец. Те ще дойдат в клуба до няколко дни и директно ще подпишат договори без да карат пробен период. Това разкри лично наставникът на „моряците” Георги Иванов. Испанският футболист е атакуващ полузащитник, а чешкият дясно крило.

 

С тяхното привличане селекцията приключва.Треньорът на „моряците” похвали младия Мартин Костадинов, когото по време на контролите налагаше като ляв краен защитник поради липсата на титулярният такъв Мишо Венков, който се възстановява от болки в ахилесите.

 

Относно лагерът в Гърция и контролите от втория етап на зимната подготовка, Гонзо каза:

 

“Знаех ме, че гръцкото първенство тече в момента и не очаквахме да намери най-добрите съперници за спаринг. Но смятам, че подготовката беше добра – условията в базата, хотелът и времето ни предоставиха отлични възможности да се готвим. Единственото не на добро ниво бяха контролите. Подготвяхме се по друг начин, искахме да държим повече топката и комбинациите да ги изпълняваме срещу по-лесни противници. Сега ще изиграем още два мача и мисля, че не сме пропуснали кой знае какво”

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK