ОФК Поморие

Орачев сложи край на селекцията в Поморие

Старши треньорът на Поморие Малин Орачев не скри задоволството си от класическия успех в контролата с аматъорския Загорец. Това бе първи успех за морския тим през зимата.

 

"В играта не сме променили нищо. Продължаваме да работим максимално всеки ден и да търсим визията си. През първото полувреме играхме много добре със скорост и агресия в атака. Това трябва да е нашето лице и в първенството. Такъв ни е стремежът. През втората част бяхме доста по-лежерни, по-бавни, което не ми се нрави", каза наставникът пред коtаsport.com.

 

 

 

"Все така се получава, че проспиваме едното полувреме. Това ни е проблемът. Победата не е толкова важна, а играта. Във всички контроли, с изключение на първото полувреме с Черноморец Балчик, се представихме много добре. Няма да има повече нови, няма и да се разделяме с други", завърши Орачев. Поморие зимува на пето място във Втора лига, на пет точки от върха.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK