Банско

Банско отпрати македонец и французин, удължава пробите на грък

Футболният отбор на Банско стана подвластен на екзотиката през зимната подготовка. След каю ИВ. Топузов привлече нигериеца Жегади Самсон и уругваецът Матиас Херера е на път да увеличи чуждестранния елемент в селекцията. Старши треньорът Петко Медвецки до края на седмицата наблюдава поливале-тния грък Йоргос, който получи удьлжаване на пробния период след добрата си игра в контролите с Вихрен и Марек. Не така стоят нещата с понапълнелия французин Пеленда, отпратен скоростно. Ненужен се оказа и македонецът Филип Наков, който също без време напусна лагера на козлите в Сандански.

 

 

 

"Имаше добри неща, но и доста брак в действията ни в спаринга с "Марек". Естествено, никой не прави крайни заключения от поражението. Контролите са да видим своите грешки и да работим върху тях. Предпочитаме победи в първенството, а сега може да губим. Направихме си изво дите и се надяваме това да про личи в следващата ни проверка срещу "Спартак" (Пл)", коменти ра помощник-треньорът на "Банско" Иван Топузов.

 

 

"Струма"

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK