България

Връщат Бодуров в националния?

Националният селекционер Петър Хубчев изгледа внимателно контролата на ЦСКА-София срещу Шкендия Тетово в събота. Треньорът е гледал под лупа основно изявите на Николай Бодуров, научи „Меридиан Мач“. Бившият национал няма официален мач в последните месеци, а Хубчев е искал да се увери с очите си какво е функционалното състояние на централния бранител и дали ще може да разчита на него в следващите двубои. Бодуров е титуляр в последните контроли на ЦСКА-София и е гласен за основен играч в състава от Стамен Белчев през пролетта. Много вероятно е Хубчев да му прати повиквателна за учебната игра с младежкия тим в края на месеца, за да прецени реалното му състояние.

 

 

 

От ЦСКА-София сигурен за националния тим изглежда само краиният защитник Антон Недялков. Другите, които попадат в разширения състав - Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски , Преслав Йорданов и Георги Китанов, нямат сигурно място там. Манолев е контузен в момента, Чорбаджийски и Йорданов вероятно ще бъдат резерви през пролетта, а Китанов показа колебливи изяви по време на контролите.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK