Етър Велико Търново Добруджа

Етър и Добруджа с контрола в Албена днес

Третият мач на „Етър” от турнира „Балчик къп” срещу „Добруджа” ще се играе днес, след като бе изместен с ден по-късно. Срещата е от 15:00 ч. в Албена. Причината бе отложения с един ден мач от групата, в който „Петрокуб“ (Молдова) победи „Добруджа” с 3:1.

 

Временният лидер в нашата група „Дунав” ще доиграе мачовете си в надпреварата с юношеския си отбор. Русенци изиграха два мача и се прибраха, тъй като стартира първенството на Първа лига.

 

Днес едновременно се срещат „Етър” – „Добруджа” и „Дунав” – „Петрокуб”. Така етърци ще разчитат на „въртележка” в класирането, която може да им позволи да отидат на финал. В класирането в група А водач е „Дунав” с 6 точки, следван от „Етър” с 3 т., „Петрокуб” е също с 3 и „Добруджа” без спечелена точка. „Въртележка” може да стане само ако етърци бият „Добруджа”, а юношите на „Дунав” паднат от „Петрокуб”. Тогава и трите отбора ще са с по 6 т. и ще се гледат само резултатите от директните двубои между тях.

 

Sport-vt.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK