Арсенал

Венгер потвърди, че остава мениджър и догодина, но може и да не е в Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че няма намерение да се пенсионира след края на сезона и през следващата година пак ще ръководи отбор дори и това да не е Арсенал. Френският специалист е начело на „артилеристите” от 21 години, но все повече фенове на отбора искат той да се оттегли след края на кампанията.

 

„Без значение от това какво се случи, аз ще съм мениджър през следващия сезон без значение дали ще е тук или някъде другаде. Важно е за клуба да вземе правилното решение за бъдещето. Работил съм тук 20 години и ми пука. Имах много възможности да отида другаде, но ме е грижа за този клуб и неговото бъдеще. Важно е да е в сигурни ръце.

 

Свикнал съм със спекулациите. Тук съм от 20 години. В живота е важно да направиш това, което е правилно. Работата ми е публична и трябва да го приема. Всеки има право  на мнение. Моето бъдеще не е важно. Важен е отборът и футболен клуб Арсенал. Трябва да се фокусираме върху истинските проблеми – как играем футбол, а не моето бъдеще.

 

Мразя да губя. Имам голяма отговорност в този клуб. Трудно е да се приеме, но имам силата и опита”, заяви Венгер.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK