Славия Левски

Георги Петков се извини за „мустака”

Стражът на Славия Георги Петков коментира раздялата с бившия си клуб Левски пред Спортал:

 

„Естествено, че останах обиден от раздялата с Левски. 10 години играх там, не беше коректна тази раздяла. Времето лекува и вече съм го превъзмогнал това нещо. Можеше тогава нормално да седнем и да ми кажат: "Георги, не си във форма, слаб вратар си, благодарим ти за това, което си направил тук", щях да ги разбера. Аз съм такъв човек обаче, че прощавам и гледам напред.

 

Съжалявам за това, което направих след мача с този жест към Батков. Не исках да настройвам и феновете, сигурно и тях съм ги обидил, но не беше към тях това нещо.

 

Това за ЦСКА го подхвърлиха хора, които искаха да направят някоя интрига. Не съм казал, че съм бил от Левски, ЦСКА или от Локо (София), просто съдбата ми позволи да попадна в Славия.

 

Имаше един отбор Виктория в Банкя, който играеше в софийското първенство. За жалост тази школа продължи да съществува само една година. Хората от Банкя ми предложиха да остана при тях във "В" група, изкарах си казармата там. Играехме много контролни срещи с софийските отбори и националните гарнитури.Играхме контрола със Славия и след мача г-н Стоян Коцев ми каза, че утре сутрин ме иска на тренировка", заяви Петков.

 

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK