Пирин Благоевград

Радуканов: Готови сме да дадем най-доброто от себе си

Наставникът на Пирин Благоевград сподели очакванията си преди двубоя с Левски в събота.

 

„Играем първи мач срещу Левски. Надявам се да се представим добре срещу един от най-добрите отбори в България. Надявам се ние с нашите скромни възможности да им се противопоставим, колкото е възможно. Имах възможност един месец, откакто съм начело на отбора на поработя. Както на всеки треньор, и на мен не ми достигна времето, за да доизчистя някои неща в нашата игра. Готови сме да дадем най-доброто от себе си.

 

Знаете, че някои играчи не успяхме да вземем. През последните дни взехме Иван Цветков и Благой Макенджиев, които са супер доказани професионалисти. Имаме нужда от още нови играчи, но на този етап разчитам на всички тези момчета, които са тук. Те са страхотни футболисти и добре работят. Нямам никакво съмнение в тях, че ще дадат максимума от себе си.

 

Да, Иван Цветков бе спрял с футбола за известно време. Той е страхотен футболист с отлични качества. Не случайно го поканих и за играещ помощник треньор в отбора. Той може да даде много на младите. Нямаше как да пропуснем възможността да вземем националния вратар на България Макенджиев, който според мен е най-добрият след Владо Стоянов. Краси Костов има страхотни качества и мисля, че ще бъде само от полза за него да се учи покрай Макенджиев. А Веселин Ганев е трети вратар", заяви Радуканов.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK