Дунав

Великов: Стратегията ни се обърка с ранния гол

Наставникът на Дунав Русе Веселин Великов коментира загубата на своя отбор от Берое с 0:4.

 

„Просто мачът свърши при червения картон. Едно добро първо полувреме за нашия отбор. Стратегията, която я бяхме мислили, се обърка тотално с гола в третата минута. Третият гол дойде след нямаше и две минути след втория. Просто... трудно се говори, но честитя победа на Берое, надиграха ни. Не бяха по-добри през целия мач, но ни надиграха.

 

Червеният картон няма какво да се коментирам. Срещу Верея имаше същата ситуация, но правилата трябва да са едни и същи за всички.

Първото полувреме нашият отбор игра много добре. Футболът е игра на грешки и голове. Трябва да се отърсим от това напрежение и да зарадваме нашите привърженици. С човек по-малко нямаше как да се противопоставим на Берое

 

Новите им трябва време, но съм доволен от старанието и желанието им най-вече. Нашата цел е отборът на Дунав да не изпадне. Позицията ни е да атакуваме топ 6, мисля, че ще успеем да запазим това място. Оптимист съм.

 

Ходих на стадиона. Казали са, че края на март трябва да се върнем на нашия стадион", заяви Великов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK