Етър Велико Търново

Иван Стоянов: Дойдох основно заради Станислав Генчев

Новото попълнение на Етър Велико Търново – Иван Стоянов разкри, че основната причина да се присъедини към отбора е наставника на „болярите” Станислав Генчев. Стоянов заяви, че се надява да помогне на „виолетовите” към пътя им към елита.

 

„Благодаря на старши треньора за поканата. Идвам в един отбор с история, с хубав стадион. Надявам се да изпълним задачите и да радваме феновете, а това означава да побеждаваме.
Не съм следил през годините „Етър“ и тепърва придобивам впечатления. събрани сме доста добри и опитни футболисти. От нас се иска да помагаме на младия и перспективен треньор, защото аз го познавам отлично и знам, че Станислав Генчев ще иска да израства. Идвам основно заради него, играли сме заедно в доста отбори и сме добри приятели. Надявам се да оправдаем доверието му.

 

Познавам доста от футболистите, според мен колективът е добър. Като опитни играчи трябва да помагаме на младите. Ако не вярвах, че „Етър“ ще стане първи, нямаше да дойда във В. Търново. Искрено го вярвам и се надявам да завършим първи с разлика пред останалите отбори“, заяви Стоянов.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK