България

Хубчев доволен от учебната игра с младежите

Националният селекционер Петър Хубчев коментира контролата на мъжкия отбор по футбол с младежите завършила 1:1.

 

„Това, което ние искахме да видим в няколко момчета по-специално мисля, че се видя доста добре. Интересуваха ни конкретни неща. При някои се получиха при някои - не. За мен това бе изключително полезна учебна игра. Ние предварително се бяхме разбрали с Тони. Имаме интерес към някои момчета, които сега играха за младежите.

 

Благодаря на момчетата за отношението и на треньорите, че ги пуснаха. Най-важното бе да няма контузии. Има проблеми само с Десподов, но се надявам да не са сериозни нещата.

 

Ще запазя за нас кои са момчетата от младежите, които наблюдаваме. Не искам да спекулирам с имена. Може пък някой да се уплаши. Става въпрос за 5-6-7 човека. Ако всичко продължава така мисля, че ще бъдат извикани. Стига да са здрави разбира се и да се развиват.

 

Ако зависи от мен, бих правил такива игри всеки месец. Разбира се това е невъзможно, заради сгъстения цикъл", заяви Хубчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK