Струмска слава

Струмска слава започва втория полусезон с петима нови футболисти

Струмска слава 1927 започва пролетния полусезон с пет нови попълнения в Югозападната трета футболна лига, в която заема второто място след есеннния дял от шампионата на точка зад лидера Сливнишки герой.

В тима на радомирци се включват Мариян Хаджиев, Ангел Маджиров, Александър Аспарухов, Асен Бойчев и вратарят Кристиян Дончев.

На утрешния мач със Свобода /Пещера/ от състава на Струмска слава ще отсъства Димитър Петков заради получено преди седмица разтежение. Под въпрос е участието и на Иво Стоянов и Георги Иванов, които също са с мускулни травми.

"Доволен съм от селекцията, така че отсътващите ще имат достойни заместници, които знаят значението на всеки мач за отбора", заяви старши треньорът Владимир Димитров.

Радомирци не подценяват тима на Свобода /Пещера/, с който утре ще играят първия си мач. Според Димитров, съперникът е с доста нови попълнения. Освен това, по думите му, всички отбори се активизират в играта си срещу челниците в групата. Затова старши треньорът на Струмска слава очаква трудни мачове в целия полусезон.

Радомирци са провели добра подготовка, доволен е Димитров. Той отново подчерта, че първото място в Югозападна Трета лига не е самоцел, но отборът би се възпозвал от възможността за участие в професионалния футбол, ако се изкачи на първо място в групата.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK