Милан

Райола: Донарума не заслужава велик Милан, а велик отбор

Футболният агент Мино Райола за пореден път втрещи футболните фенове със свое изказване. Този път повод за медийното му включване бе стражът на Милан и негов клиент Джанлуиджи Донарума. Стражът навърши 18-години в събота и вече има право да сключи професионален договор. Бъдещето му на Сан Сиро обаче е под въпрос, защото интерес към него има от редица европейски клубове, а Райола със сигурност ще се опита да извлече максимума от така създалата се ситуация.

 

„Разбрахме се да го оставя на мира и да не говорим за това и точно това правило ще приложим. Дали остава в Милан? Не съм чул нищо от новия Милан, за мен Милан е представен от Галиани, така че няма за какво да говоря с новия Милан. Дали иска да остане? Момчето си върви по своя път, а аз по моя. Това са ясни договорки, така че трябва да гледам към бъдещето и възможностите. След това изборът се прави от играчите. Мисля, че е правилно от моя страна да видя какъв ще стане Милан.

 

Това е най-важният въпрос, който не зададохте. Фокусирате се върху подновяване и не знаете какъв ще стане Милан. Никой не може да каже, нито аз, а още по-малко самите Милан дали наистина сделката ще се случи. Докато не видите новото ръководство и аз да говорим, нямам ясна идея. Дали той заслужава велик Милан? Не, той заслужава велик отбор!”, заяви Райола.

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK