Лудогорец

Петричев: Не се смятаме за шампиони

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев призна, че „орлите” са фаворити, но все още не са шампиони на България.

 

„Ние не се смятаме за шампиони. От гледна точка на разликата с втория, ние сме фаворит. Но не сме сигурни шампиони. Очакваме да има спад в нашата форма. Ще има един период след отпадането от Европа, в който представянето ни ще лъкатуши. Но това е нормално и не се случва само на Лудогорец. Първата година, след като приключихме с Шампионската лига, пролетта ни беше изключително трудно. Предполагам, че и сега ще има подводни камъни. Аз не искам да ни смятате за шампиони, защото има още много мачове.

 

Честно да ви кажа, не смятам да влизам в тази стилистика. Ще отговоря по следния начин - когато човек е щастлив от работата, която върши, когато изпитва удовлетворение от резултатите, които отборът му постига, злобата и завистта се игнорират малко по-лесно. Ще пожелая на господин Стефанов все някога да изпита същите положителни емоции от футбола, които ние в Лудогорец сме изпитали. Желая му го от сърце. За мен темата е приключила”, заяви Петричев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK