Берое

Спасов: Първият гол бе много тъп

Наставникът на Берое даде своя коментар за двубоя срещу Ботев Пд загубен с 2:0 от неговите възпитаници.

 

„Мога да кажа, че отборът бе агресивен и имаше коренно различно лице сравнено с последните два мача. Мисля, че добре започнахме и проведохме срещата до показването на двата червени картона. Дори тогава имахме агресивност, но не издържахме физически и получихме втори гол. Видях в момчетата нещо, което не бях виждал досега – желанието да се представят добре, да търсят вратата на противника. Първият гол бе много тъп. Не е сериозно такъв да ни вкарат. Доволен съм от играта до двата червени картона.

 

Не съм гледал за незачетения гол. За картоните мисля, че бяха заслужени – неоправдана бе реакцията особено на Охене. Можехме нещо да направим и с десет човека. Трудно ми е да обясня това, което стана. Казах на момчетата да внимават, защото имат картони. В едно такова дерби емоциите взимат връх над разума. Беше ни много трудно до края.

 

Не мога да си обясня грешката на Асен Георгиев. За съжаление всеки мач допускане някаква такава елементарна грешка и даваме предимство на съперника. Такава грешка и при юношите не може да стане.

 

„Моите очаквания за мача с Левски...Които са останали и които искат да продължават да се развиват – трябва да излезем и да опитаме да спечелим. Но наистина имаме много кадрови проблеми в защита”, заяви Спасов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK