Арсенал

Бивш капитан на Арсенал: Времето на Венгер да си ходи дойде

Един от лидерите на Арсенал в близкото минало Жилберто Силва разкри, че според него мениджърът на „артилеристите” Арсен Венгер трябва да напусне за доброто на клуба. Французинът е начело на лондончани от над 20 години, но натискът върху него да напусне от страна на феновете никога не е бил по-голям.

 

„Мисля, че времето дойде. Колкото повече миналото приключва, толкова идва времето му – не защото не може да си върши работата повече, но може би, защото другите клубове промениха начина си на работа и как правят нещата.

 

Той не се е променил много, не е променил начина си на работа – не защото не го иска, но не е лесно да се състезаваш с клубове, които харчат много пари всеки сезон. Той е по-дълго във Висшата Лига от Конте, Пеп и Клоп. Те са по-млади и по-мотивирани. Те имат много енергия и източници да търсят начини да спечелят срещу Венгер.

 

Той си има собствен начин на работа, в които вярва. Без значение дали си млад или стар треньор трябва да вярваш в нещо и това прави той”, заяви Силва.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK