Реал Мадрид

Страхотен жест на CR7 към фен от Неапол

Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо за пореден път показа, че има голямо сърце. Медиите в Италия разгласиха случка станала по-рано днес, която наистина трогва.

 

Според сведенията Роналдо се е разхождал в лобито на хотела на Реал в Неапол, когато е видял на входа на сградата момиче в инвалидна количка с майка ѝ. Девойката е голям фен на португалеца и е чакала пред хотела с надеждата да зърне своя любимец.

 

По молба на Роналдо охраната на хотела е допуснала момичто и нейната придружителка в лобито, където младата дама е имала възможността да прекара няколко минути в компанията на носителя на Златната топла.

 

Постъпката на Роналдо наистина е много благородна, имайки предвид факта, че на играчите на Реал е напълно забранено да имат посетители в хотела като дори нямат право да си правят селфита със служителите му. Това е и причината да липсват снимки от срещата на португалеца с момичето.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK