Арсенал

Бейерин: Целият отбор е зад Венгер

Бранителят на Арсенал Хектор Бейерин заяви, че той и неговите съотборници напълно подкрепят своя мениджър Арсен Венгер. Специалистът е подложен на убийствени критики през този сезон, които няма как да стихнат след срамното отпадане от Шампионска Лига с общ резултат 10:2 срещу Байерн Мюнхен.

 

„Целият отбор е зад мениджъра. Той е този, който сработи отбора. Във футбола понякога си нависоко, а понякога падаш долу. Сега сме долу, но трябва да погледнем себе си и да направим нещо. С помощта на всички можем да продължим напред.

 

Трябва просто да забравим за тази вечер и да се фокусираме върху следващия мач и надпревара, в която отбора по принцип се справя добре. Трябва просто да се опитаме и да завършим сезона добре.

 

Разбира се, че искам Венгер да остана и през следващия сезон. За мен това е ясно. Той е този, който ми даде шанс от първия ден. Той е голяма част в това да се превърна във футболиста, в който съм. Има много други в съблекалнята, които мислят като мен. Ще го подкрепим и разбира се, че искаме той да остане”, заяви Бейерин.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK