ЦСКА

ЦСКА готви промени в ДЮШ

Освен в първия отбор, където е сигурно, че след края на сезона ще бъде заменен треньорът Стамен Белчев, рокади се готвят и в ДЮШ на ЦСКА-София. Причината е, че шефовете на клуба не са много доволни от развитието на младите играчи. Почти всички гарнитури са с момчета от академията на Литекс, която през годините създаде национали като Георги Миланов, Симеон Славчев и Антон Недялков. Сега обаче подобен талант няма или все още не е открит и макар и резултатите на отборите да не са лоши, спортно-техническото ръководство на ЦСКА-София възнамерява да прибегне до рокади.

 

 

Не е изключено, ако няма някаква промяна, след края на настоящата кампания методистът на школата Митко Джоров да бъде сменен, принцип човекът с най-голяма власт е мениджърът Стефан Яръмов, който се забърка в сериозен скандал след мач с Левски при 16-годишните. Яръмов, който водеше и ДЮШ на Литекс, нахлу на терена след срещата, започна да се кара на съдиите и направи опит да тушира един от реферите, показвайки му нагледно как са действали играчите от школата на „сините". Той обаче може да е сигу-рен за поста си.

 

Фенове на ЦСКА се ядосват, че школата не бе поверена на доказания в тази сфера Спас Джевизов, който вече работи за Лудогорец, или пък на Мето Деянов. Той е шеф на ДЮШ на ЦСКА 1948.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK