Нефтохимик

Футболист на Нафтата събра 4 бона за благотворителност

Близо 4000 лева бяха събрани на благотворителното парти по повод рождения ден на футболистът на Нефтохимик Николай Дюлгеров. Сумата ще бъде дарена на Дом за Медико-Социални грижи за деца „Вяра, Надежда и Любов“ в град Бургас. Идеята и цялостната организация бе на половинката на полузащитникът Мария Уаит.

 

Над 50 гости, сред които всички съотборници на Дюлгеров от Нефтохимик, както и треньорският щаб на Нафтата присъстваха на благотворителното събитие, което се проведе във ВИП залата на Мол „Галерия“ в Бургас. Гостите бяха посрещнати от прекрасна атмосфера, качествени питиета и кетъринг. По време на партито бе проведена и тобмола, като бяха раздадени екипи на Христо Стоичков, Емо Костадинов, Борислав Михайлов, Радостин Кишишев, Ивелин Попов, Владимир Манчев и много други. Всички присъстващи се обединиха около идеята, че подобни благотворителни мероприятия трябва да се превърнат в традиция. Пожеланията към рожденикът Дюлгеров бяха за по-малко контузии и повече победи с Нефтохимик.

 

„Благодаря на всички присъстващи и на всички, които дариха средства. Надявам се, да превърнем това в традиция, за да може все повече нуждаещи се да получавам нашата помощ. Това е едно добро начало, дано имаме и последователи“, това заяви организаторката на събитието Мария Уаит.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK