ЦСКА

Все още няма официален интерес към активите на ПФК ЦСКА АД

Официален интерес към емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД все още липсва. Това разкри синдика на дружеството Дора Милева. Търгът ще се проведе на 30 март в лявото крило на администрацията на стадион „Българска армия”. Офертите ще бъдат приемани от 13:00 до 14:00 часа, а ако такива липсват ще се проведе втори търг, на който ще се търси 80% от първоначалната сума или 1 317 060 лв.

 

„Все още никой официално не е проявил интерес. Очаквам това да се случи след 27 март. Ценните активи могат да бъдат разгледани и без моя помощ. Емблемите са достъпни в Патентното ведомство, а за земите има нотариални актове, в които са описани подробно. Не вярвам някой да поиска да разгледа старите служебни автомобили, автобуса на школата, както и екипировката от минали сезони. Те са оценени на смешни суми, истински важното са само емблемите и земите. Аз не търся произход на парите, които ще бъдат платени на търга. Това вече си преценява съдът", заяви Милева.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK