ОФК Поморие

Орачев: Във футбола има алогични ситуации

Наставникът на Поморие Малин Орачев коментира победата на своя отбор срещу лидера във Втора лига Етър с 2:0.

 

„Много важен успех, като се има предвид, че стартирахме с три загуби. Имаше голямо напрежение в играта ни. Щастливи сме, че победихме труден и добър противник, Надявам се оттук насетне да подобрим играта си.

Това огромно напрежение в играта ни в началото от тези три загуби влияеше. След това се съвзехме. Важно бе да се борим и да спечелим точки от този мач.

 

В първите три кръга ни липсваше късмета. Имахме ситуации и не можахме да вкараме. Днес нямахме ситуации, но отбелязахме два гола. Във футбола трябва да имаш и късмет.

Във футбола има алогични ситуации. Дузпата дойде в подходящ момент за нас и вкарахме. В предното домакинство с втория отбор на Лудогорец изпуснахме дузпа и други ситуации.

 

Много важно бе да влезем агресивно във втората част да не допуснахме опасни ситуации и се получи. Имахме добри ситуации от контраатака. Едната реализирахме.

 

Предишния полусезон също започнахме плахо, но имаше причина – напуснаха ни много играчи. Сега направихме добра подготовка и аз не бях притеснен и бях убеден, че ще играем добре и в първенството. Не мислех, че ще започнем с три загуби.

 

От тук до края искаме победа във всеки мач. Нямаме конкретни цели. Никой не ни е поставял такива. Лично аз мисля, че тази победа ще ни подейства добре на психиката и самочувствието и се надявам сега да правим по-добри мачове и да реализираме ситуациите, които създаваме“, заяви Орачев.

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK