Черно море Литекс

Групата на Черно море за двубоя с Литекс

Черно море направи последна тренировка във Варна преди да отпътува за Ловеч за мача с Литекс от четвъртфиналите на турнира за купата на България. На стадион „Младост“ момчетата на наставника Георги Иванов проведоха заниманието в отлично настроение. „Моряците“ се представят изключително успешно в последните години в турнира и ще търсят продължаване на традицията.

 

 


Няма промени в групата, която отпътува за Ловеч, в сравнение с тази за Левски. Вратари са Емил Михайлов и Войтех Шром, а полевите играчи са Михаил Венков, Мартин Костадинов, Пламен Николов, Траян Траянов, Ондрий Сукуп, Стефан Станчев, Георги Илиев, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Александър Цветков, Николай Минков, Пируло, Марек Кузма, Иван Коконов, Борислав Балджийски и Валентин Йосков.

 

 

Двубоят с Литекс е в сряда от 17:30 на градския стадион в Ловеч. Мачът е поверен на арбитъра Волен Чинков. Негови помощници са Георги Тодоров и Николай Георгиев, а четвърти съдия е Рюстем Карагарен. Съдийски наблюдател е Йордан Сталев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK