Вихрен

Кметски син се върна в групата на Вихрен след 4 месеца

След 4-месечна пауза в тимовия лист на „Вихрен“ се завръща офанзивният полузащитник Илия Каталски. Дали 21-годишният наследник  на кметицата на санданското село Струма Величка Каталска ще влезе в игра срещу „Балкан“ решава в последния момент наставникът Емил Тренков. Заради проблеми с коляното Каталски пропусна цялата зимна подготовка и досегашните пролетни мачове, но през последната седмица тренира наравно с основната група. Петър Дънгов е почти излекуван и шансовете му  да излезе срещу ботевградчани са добри. За първи път от доста време в  състава на курортистите няма наказани, аут заради контузия е единствено таранът Георги Владимиров.

Анонсираното завръщане на Коко Динев вдигна настроението в съблекалнята, както и оптимизма у футболистите. „Има раздвижване около клуба, дано доброто за „Вихрен“ предстои. Време е да изиграем качествен мач и да победим у дома, което  ни убягва от доста време. Само 3-те точки в събота ще осмислят успеха ни в Сливница преди седмица. Не съм запознат с играта на „Балкан“, но са в серия от няколко неуспеха, тоест са от нашия калибър и следователно са преодолим отбор“, коментира старшията на „Вихрен“ Емил Тренков.

Информация и снимка: Struma.bg 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK