Черно море

Георги Иванов безмилостен: Някои от съдиите ни са прости слуги!

Наставникът на Черно море - Георги Иванов коментира загубата на тима си в мача с Дунав (0:1), игран в Разград.

 

 

Мнението на Гонзо:

 

 

"Случи се грешка - Стефан Станчев сбърка. Контролихме играта, имахме няколко ситуации, които нападателите ни не успяха да използват. Поздравявам Дунав, играха мъжки, бориха се. Има още много мачове от плейофите, ще се борим да станем четвърти Неумение пред гола, последния пас, центрирането - това са причините за загуабата, те не ни вървяха.

 

 

Не знам защо бяха малко притеснени нашите футболисти. Независимо как бе завършил мачът, те са достойни за уважение. Тази цел Европа остава за нас, иначе за какво да играем този плейоф".

 

 

"Омръзна ми да говорим за съдии. Съдиите трябва да ги оставим на мира и да свирят каквото виждат. Някои съдии слугуват на дадени отбори, не искам да влизам в конкретика. Съдиите трябва да бъдат безпристрастни.

 

 

 

Кабаков ми каза, че няма дузпа, аз приемам, защото съм на 60-70 метра от ситуацията. Сами сме си виновни за тази загуба, заради грешката при гола и начина, по който играхме.

 

 

 

В тази шестица отборите са толкова изравнени. Дунав победи Лудогорец, например, има още много точки да се разиграят. Една победа щеше да ни даде повече спокойствие", сподели Георги Иванов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK