Вихрен (Сандански)

Само във F24: Коко Динев обяви пред нас какви са намеренията му за Вихрен Сандански

Колоритният бивш бос на Вихрен и Локомотив Пловдив Коко Динев се съгласи да коментира единствено пред FOOTBALL24.BG каква ще е неговата роля в клуба от Сандански.

Вече бе официално обявено, че той отново влиза в отбора и ще му помага, а основната цел е запазването на статута на тима в Югозападната Трета лига.

Преди години Динев стигна със санданчани до А група, а освен това се справяше дорбе и начело на Локо Пловдив. По неговото време и двата тима бяха добре финансово, а той без съмнение бе един от най-колоритните футболни собственици.  

"Към днешна дата мога само да кажа, че аз не съм пряко ангажиран с първия отбор на Вихрен Сандански, а по-скоро с детско-юношеската школа на тима. Градът има много амбициозен кмет, който иска да развива футбола и се съгласих да помогна на самия град. Нека младите да се развиват. Основното за момента е школата. Честно казано предпочитам да не се спекулира с името ми излишно. Надявам се отборът да запази статута си и да се спаси", каза той пред нашата медия.

Запитахме го и дали няма да му дойде апетита да поеме изцяло финансирането на клуба, след като пак е влязъл във футбола по някакъв начин.

"Точно в момена не ми идва този апетит честно казано", каза още той.

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK