Добруджа Черноморец Балчик

Геша пред F24: Мачът с Добруджа е една нормална среща, надявам се да се получи хубаво зрелище на терена

Треньорът на Черноморец Балчик Георги Иванов - Геша обяви пред Football24.bg, че за него предстоящото голямо дерби на региона срещу Добруджа е просто един нормален мач.

Добричлии все още имат теоритични шансове за първото място и ще се хвърлят здраво на балчиклии в предстоящата среща, така че феновете могат да очакват един интересен двубой.

"За мен това е един нормален мач, както всеки един. Всяка една среща носи три точки и се надявам ние да ги спечелим. Желанието ми е да се получи един хубав двубой и нека по-добрият да победи. Разбира се, това е местно съперничество и има малко по-особен привкус. Целта ни е да завършим първи. Искам да уточня, че ние сме си поставили сами тази цел, не ръководството. Искаме да спечелим и Купата на аматьорската лига, това е другата ни цел. Ако финишираме първи, тогава топката е в полето на ръководството и те ще решат, дали ще има средства за Втора лига. Ако не, продължаваме да си играем мач за мач и да излизаме във всеки мач за победа", коментира Геша. 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK