Оборище (Панагюрище) Спартак (Плевен)

Оборище излиза с черни ленти срещу Спартак (Плевен) в памет на покойния си шеф

Шокирах се, като ми звъннаха и ми съобщиха ужасната новина, че г-н Цоцорков е починал !, коментира старши-треньорът на Оборище(Панагюрище) Емил Велев. 

Съболезнования на близките му и мир на праха му ! Бог да го прости ! Беше много ценен, всеотдаен човек, който даваше мило и драго, помагаше на всички в Панагюрище. Още не мога да повярвам..., не криеше тъгата си за загубата на своя шеф Емил Велев. 

Огромното си съжаление за загубата на проф. Цоцорков изказа и председателят на УС на Оборище Стоян Байряков. Много жалко. Всички сме покрусени от случилото се. Отиде си един голям и много достоен човек, заяви шефът на панагюрци. 

Относно бъдещето на Оборище след смъртта на проф. Цоцорков президентът Стоян Байряков внесе успокоение сред футболисти, треньори и фенове, че трусове в клуба няма да има. В сила поне до 2020-та година е договорът на Оборище с основният ни спонсор „Асарел Медет” АД. Затова не очаквам бъдещи финансови затруднения освен, ако не настъпят някакви форсмажорни събития, заяви първият ръководител на Оборище. 

В памет на финансовия си спомоществувател проф. Лъчезар Цоцорков футболистите на Оборище ще излязат с черни ленти в предстоящия си мач срещу Спартак в Плевен, в неделя. Срещата ще бъде предшествана от едноминутно мълчание по случай кончината на председателя на Надзорния съвет на „Асарел – Медет”. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK