Черноморец Балчик

Кметът на Балчик пред F24: Ще направим всичко по силите си Черноморец да играе във Втора лига! Още обаче няма нужната яснота

Кметът на Балчик Николай Ангелов обяви пред Football24.bg, че ще бъде направено всичко по силите от страна на него и хората около него отборът да играе във Втора лига.

Тимът си спечели това право, след като днес постигна успех с 2:0 над Локомотив (Русе) у дома и така спечели "златните медали" на Североизтока.

Все пак обаче градоначалникът уточни, че това може да стане само чрез спонсори, тъй като общината няма как да издържа тим в професионалния футбол.

"Ще направим всичко възможно да може отборът да играе във Втора лига, но за момента не мога да Ви кажа със сигурност, дали това ще стане или не. Има разговори, но ще има повече яснота през юни месец. Мога само да кажа, че общината няма как сама да финансира отбор във втория ешалон", поясни той накратко пред нашата медия. 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK