Щутгарт

Балъков: Най-доброто трио за всички времена е Бобич-Елбер-Балъков

Красимир Балъков коментира пред "Блиц" най-добрите футболисти в света, според него. Той разкри, че тройката на най-добрите футболисти в света е Бобич-Елбер-Балъков. Както е известно, триото игра изключително успешно в Щутгарт.

 

 

 

Попитан коя е най-добрата тройка в света, Бала отговори:

 

 

"Бобич-Елбер-Балъков! Синхрон, който рядко се получава. Колко години сме играли и колко гола сме вкарали. Това е една доказана в историята тройка", отговори Балъков. 

 

 

"Вижте, не само трима, много са най-добрите футболисти за мен. Христо Стоичков от българите задължително влиза в моята класацията. Диего Марадона пък е най-невероятният футболист, който съм гледал. Симпатизирам на импровизацията, на нестандартните играчи. Такъв беше Ромарио.

 

 

От новата ера е ясно кои са - Меси и Роналдо. Най-важното качество за един футболист обаче е постоянството. То прави разликата от другите. Постоянен ли си и имаш нужните качества, значи си голям футболист. Примерът, който ще дам е Стоичков", заяви той пред "Блиц".

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK