ФК Марица Пловдив

От Марица разясниха казуса "Втора лига"

Вторият в Югоизточната Трета лига Марица даде разяснение за намерението си да участва във Втора лига точно и конкретно. 

Ето и съобщението от клуба, което бе публикувано в официалната "Фейсбук" страница:

По повод множество спекулации, се чувстваме длъжни да съобщим няколко важни неща на своите привърженици и на журналистите от електронните и печатни медии:

Както вече официално обявихме, “Марица” има желание да участва в състава на Втора професионална лига. Това желание ще бъде официално входирано утре, чрез писмо, в ЗС на БФС в Пловдив. След което очакваме потвърждение от БФС и предписания относно стадион “Марица”.

Отборът на “Марица” ще бъде разпуснат във вторник, а няма да бъде събиран тогава, каквито бяха публикациите. Работата по селекцията е поверена на мениджъра Стоян Димитров и ще започне след окончателното потвърждение от страна на БФС. Същото важи и за програмата за лятна подготовка, като такава до този момент не е планувана.

За в бъдеще официална информация ще бъде давана само от мениджъра на “Марица” Стоян Димитров и чрез публикации във фейсбук страницата на клуба. Всяка друга информация може да се счита за невярна или непотвърдена!

Христо Христов - председател на Съвета на директорите на ПФК “Марица 1921” Пловдив

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK