Барселона

Лапорта: Борда на директорите на Барселона трябва да подаде оставка

Бившият президент на Барселона Жоан Лапорта призова ръководството на клуба да подаде оставка заради техните „отрови, манипулации и лъжи”. Лапорта загуби изборите за президент през 2015 за сметка на Хосеп Мария Бартомеу след като беше начело на „каталунците” от 2003 до 2010 година.

 

„Ако бордът подаде оставка сега със сигурност ще се кандидатирам. Проблемът е, че мандатът на борда свършва през 2021 година. Ако те се откажат сега, ще се кандидатирам. Но ако останат още 3 или 4годин не мисля така. Всички имаме своите моменти. Възобновяването винаги е нужно. Искам някого с чсни идеи, модел, който споделям и човек, на когото мога да се доверя.

 

Оставихме на Росел и Баромеу най-великата Барса в историята на клуба и те го погубиха. Барселона бе отвлечена. Стана пленник на отровата, манипулациите и лъжите на своя борд и това е тъжно.

 

Настоявам те да си подадат оставките. Ако имаха и малко срам, щяха да го направят. Ако имаха и капка срам щяха да го направят, когато сключиха сделката с обществен прокурор да направят клуба, а не тях самите, отговорни за сделката за Неймар”, заяви Лапорта.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK