Локомотив София

Иван Василев: Амбициите ни са този сезон са големи

Собственикът на Локомотив София Иван Василев изрази разочарованието си от отношението на част от футболистите през изминалия сезон. Той коментира и предстоящата кампания и целите на „железничарите” през нея.

 

„Да ви кажа, аз не искам такива играчи, като някои от миналия сезон. Особено такива, които се пишат локомотивци. Ние искаме те да имат респект от фланелката на Локомотив, както ние навремето сме имали към нея.

 

Не е вярна информацията, че сме намалили заплатите на 800 лева. Това се отнася само за двама футболисти, които бяха резерви миналия сезон. На останалите заплатите са същите, а на някои дори по-високи.

 

Продължавам аз с помощта на Веско Стоянов да финансираме клуба и да вадим лични пари. Амбициите ни за този сезон във Втора лига са големи. Ако на полусезона намерим спонсори, ще подсилим още състава и ще атакуваме Първа лига. Миналия сезон в началото бяхме събрали набързо отбора и поставихме за цел шестото място, но през зимата искахме място в тройката и бараж, без значение, че нямахме право да спечелим промоция за елита", заяви Василев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK