Локомотив Пловдив

Със сълзи на очи Мартин Камбуров напусна Локо Пд

Дългогодишният лидер на Локомотив Пловдив Мартин Камбуров напусна клуба. Това разкри самият той със сълзи на очи като поясни, че не става въпрос за пари:

 

„С Христо Крушарски не съм си говорил. Тръгвам си от Локомотив. Решението ми е категорично. Не съм избрал къде ще продължа кариерата си. Жалко е, че си тръгвам по такъв начин. Неадекватните решения и действия на собственика са причината да се разделим. Но той не е Локомотив. Локомотив е публиката. Локомотив е Христо Бонев, Христо Колев, Аян Садъков. Аз също съм в това число. Стоял съм в Локомотив, когато е нямало пари. Обидно е да се каже, че си тръгвам заради пари. Обидно е, но той е човекът, който дава парите и поръчва музиката. Крайно грешна информация е, че съм си тръгнал преди мача в Ловеч заради пари. В края на май бяхме взели само за януари пари, а имахме шанс за Европа. Изкарах моя лична сума, за да дам на клуба да се раздадат пари. Каза неща, които не може да говори на Мартин Камбуров. Аз съм човек с достойнство. Аз не си тръгвам от Локомотив. Аз най-много исках. Исках да завърша кариерата си на "Лаута". Това бе голямото ми желание. Тук съм бил и като шампион, и като е нямало пари и сме били последни”, заяви Камбуров.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK