Ботев (Луковит)

Ботев (Луковит) си върна целия отбор

Само година след като изчезна от футболната карта отборът на Ботев (Луковит) отново ще участва в Северозападната Трета лига. 

 

 

Интересното е, че треньорът и състава на тима са същите, разкри www.plevensport.eu. 

 

 

След краткия престой в края на мината година в Мизия (Кнежа), Ивайло Петков имаше достатъчно време да анализира и обмисли бъдещето на луковитския тим. Още преди края на миналото първенство бе ясно, че Ботев ще участва в новия шампионат. За отбора нямаше ядове. Знаеше се, че заведените от Петков в Кнежа ще се върнат пак при него. Същото се отнасяше и за почти всички останали, пръснати по другите клубове.

 

 

 

Към момента Ботев е почни същия тим, който завърши участието си през пролетта на 2015 година. На стадион „Христо Ботев“ пристигнаха игралите за Мизия - Васил Тодоров, Стойко Кръстев, Данаил Йозов, Вълчо Георгиев, Владислав Симеонов, Милен Тонев и Едис Селимински. От Литекс (Ловеч) си дойдоха Емил Грозев и Денил Селимински. Ивайло Маринов, Митко Милчев и Теодор Букоев пък е триото от Козлодуй. 

 

 

Селекцията на Петков показа добри игри в контролите и това е гаранция, че Ботев ще е сред стабилните отбори в шампионата.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK