Ботев Враца

В Ботев Враца обмислят да подадат контестация след двубоя с Несебър

Кметът на Враца Калин Каменов, който е и председател на УС на футболния Ботев не спести критиките към играчите след мача с Несебър.

 

"Афектиран съм, защото отборът се представи много слабо. През второто полувреме съдиите и в частност страничният по нашата атака влезе в тона на безобразната игра и отсъди няколко несъществуващи засади. Ще прегледаме видеозапис от спорните ситуации и обмисляме с екипа да подадем контестация. Но какво от това? Една жалба няма да промени резултата и няма да скрие факта, че днес Ботев беше безобразно слаб.

 

Недоволен съм от липсата на желание за игра, та ние нямаме точен удар към вратата с изключение на гола, който вкарахме. При срещи с отбори като Несебър, който беше напуснат от доста футболисти, липсата на желание за изява не може да не ме притеснява, защото отборът ни има качества. Казах на футболистите и треньорите още в тунела, че трябва да се засрамят от днешния мач, защото с такива игри не можем да вървим към високите цели. Аз не искам отборът ми да се представя по този начин, не искам да виждам повече такъв Ботев", заяви Каменов.

 

 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK