Карнобат

Теодор Иванов: Не трябва да падаме духом


Президентът на "Карнобат" Теодор Иванов сподели след загубата с 0:3 от "Левски" /Карлово/, в двубой от 4-ти кръг на Трета лига - югоизточна зона, че срещата се е развила по най-лошия сценарий за отбора - допуснат гол в 1-ва минута и автогол в 85-та мин. На практика срещата с това е приключила. "Въпреки всичко, искахме да се върнем в мача. Направихме всичко възможно, положихме усилия, но нямахме късмет.

 

Важното е, че показахме игра и характер. Нещата ще се случат, така или иначе. Не трябва да падаме духом, това е най-важното, което трябва да направим в дните преди следващия мач с "Миньор" /Раднево/.

 

Мисля, че този двубой с "Левски" /Карлово/ потвърди на 100% думите ми, че всеки мач ще се взима със зъби и нокти. Ще се борим за всяка точка, защото нещата няма да се получават лесно, но класиране в средата на таблицата наистина ще успех.", заяви Теодор Иванов.

 

В мача "Карнобат" - "Левски" /Карлово/ участие не взе основна фигура в нападението на карнобатлии Петър Колев, който е с контузия.

 

"Нямаме право на избор. Ние не сме някакъв голям отбор, за да си поставим цели да намерим нападатели. Който има желание и възможност да играе при нас, да заповяда, ако мисли, че може да вдигне с нещо нивото на отбора и своето ниво, но специални цели нямаме.", добави още президентът на "Карнобат".

 

 

В събота, 2-ри септември, е следващата среща на "Карнобат" - гостуване на "Миньор" в Раднево. Начален час на мача - 17:00 ч.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK