Вихрен

От Вихрен пред F24: Нямаме за цел на всяка цена да влизаме във Втора лига, играем си мач за мач

От Вихрен Сандански обявиха пред нашата медия, че нямат за цел на всяка цена да влизат в професионалния футбол и отборът си играе мач за мач.

Това каза пред FOOTBALL24.BG един от членовете на ръководството на клуба - адвокат Михаил Михайлов. 

Отборът от Южна България е един от най-стабилните в Югозападната Трета лига и като цяло тимът започна много силно сезона.

"Нямаме за цел на всяка цена да влизаме във Втора лига. Не мога да коментирам другите отбори и амбициите им, тъй като гледаме себе си. Имаме възможности, имаме финансиране, така че ако ни се отдаде възможност накрая, тогава ще се възползваме. Нямаме го обаче като фикс идея. Играем си мач за мач и каквото стане в крайна сметка. Виждате, че отборът е съставен само от местни момчета. Мога да кажа, че има много силни противници в тази група, като например отбора на Септември Симитли, който ние победихме като гост. Както вече казах, не мога да коментирам амбициите на другите отбори. Ние гледаме единствено себе си", обяви той пред нас. 

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK