Челси

Конте: Вярвам на всички мои играчи

Мениджърът на Челси – Антонио Конте призна, че през този сезон ще ползва много по-голям брой футболисти от своя състав, защото „сините” ще се борят на четири фронта. Лондончани започнаха по отличен начин кампанията си в Шампионска Лига, разбивайки Карабах с 6:0.

 

„Щом играеш в Шампионска Лига значи, че треньорът ти вярва. Моето послание тази вечер беше това: Аз вярвам на всички мои играчи, не само на думи, но с факти. Ако си мислим, че ще можем като миналия сезон да играем само с 13 играчи, значи сме луди.

 

Трябва да подобрим всички тези играчи ида се опитаме да създадем добра конкуренция, позитивна конкуренция между тях. Това е много важно.

 

Трябва да сме търпеливи с Азар и да му дадем възможността да се възстанови напълно. Трябва да сме спокойни и да правим най-доброто за играча и за отбора. В противен случай рискуваме лоша травма и забавяне на ситуацията. Това е правилният начин. Процесът е добър за него”, заяви Конте.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK