ЦСКА

Стойчо Стоилов: Няма никаква писмена оферта за Каранга, вярваме в Белчев

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира появилите се слухове за мултимилионни оферти от чуждестранни клубове за звездата на „армейците” Фернандо Каранга. В интервю за „Блиц” Стоилов обясни и че ръководството на клуба е плътно зад треньора Стамен Белчев:

 

„Оферта от 7 милиона евро за Каранга няма. Даже няма никаква писмена оферта на този етап в клуба. Има десетки обаждания не само за Каранга, но и за други наши играчи. Но едно обаждане и интерес не означава, че има конкретика и писмена оферта. Вижте, ние искаме да си запазим отбора - това е наш приоритет. Така че в ЦСКА няма фикс идея да продаваме футболисти. Гоним си целите евентуално да се преборим за титлата и да участваме в квалификациите на Шампионската лига следващата есен.

 

Вече взехме Алберг. Той е типичен плеймейкър. С привличането му ще засилим конкуренцията в центъра на терена. Ние обаче разполагаме с добър отбор и даже да не вземем други нови, имаме сили да атакуваме първото място.

 

Като му погледнем статистиката на Стамен в ЦСКА в този тежък период, се вижда, че той си е върши добре работата. Тя е красноречива - имаме само една загуба до момента. Това е показателно за действията му на треньорската скамейка. Ръководството стоим плътно до него - вярваме му, че той е човекът, който може да ни помогне да спечелим 32-ата титла на клуба. Успеем ли, това ще бъде най-тежката, но и най-сладка титла в историята на ЦСКА”, заяви Стоилов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK