Несебър

Несебър открива официално новата трибуна – бижу

Несебър ще има пореден повод за радост през настоящия футболен сезон, разкриха колегите от http://www.kotasport.com. След изключително силното представяне на тима под ръководството на Николай Жечев, дни преди Нова година ще се организира и едно паметно събитие в морския град. Официално ще бъде открита новата трибуна на градския стадион. Събитието ще се състои в четвъртък (7 декември), от 10:30 ч.

 

 

Както е известно, трибуната на стадиона на „делфините“ е уникална за България – двулицева. Едната страна е с изглед към основното игрище – където мъжкият отбор играе официалните си двубои. Другата пък гледа към помощното игрище с изкуствена настилка, което се ползва основно от Детско-юношеската школа на клуба. Общият капацитет на трибуната, която е с козирка и от двете страни, е 375 места. Под нея ще се помещават съблекалните за отборите – домакини и гости, помещения на треньори, съдии, лекари и др. На партера са разположени помещенията, на полунивото – зрителските трибуни, а на първия етаж е ВИП ложата за 50 места и малък кухненски бокс със санитарен възел.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK