Несебър

Несебър си връща голмайстор

Несебър ще се подсили с изключително класно попълнение. Спортният директор на клуба Недялко Москов разкри за KotaSport.com, че вече има договорка с двама нови футболисти, които вече са носили фланелката на тима. Москов не пожела да назове имената, но разкри, че единият е голмайстор, който за последно е играл в чужбина. На това описание отговаря бившият таран на „делфините“ Трайо Грозев, който стана голмайстор на „В“ група през сезон 2015/2016, като със своите 30 попадения бе с основна заслуга за промоцията на морския тим в тогавашната „Б“ група. За последно той игра за малтийския Керчем Аякс в Лигата на Гозо, където премина именно от Несебър.

 

 

 

„До този момент имаме двама нови футболисти, чиито имена ще запазя в тайна. Опитни, бивши наши играчи. Единият е сериозен голмайстор и се завръща от чужбина. Другият също е играл при нас. Напускащ засега е вратарят Стамен Бояджиев – младо момче, на което много разчитах. Но другият ни вратар пазеше повече, а Бояджиев иска да му се даде шанс. Ще търсим и вратар, освен двамата, за които вече казах. Взимаме трима и най-вероятно трима ще ни напуснат“, коментира за KotaSport.com Недялко Москов.

 

 

Източник: http://www.kotasport.com

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK