Чавдар (БС)

"7 дни спорт" потвърди новината на Football24.bg: Разцепление в Чавдар

Вестник "7 дни спорт" потвърди това, което Football24.bg съобщи първи. Бойко Величков и неговият асистент Ивайло Петров-Пифа напуснаха отбора. Договорите на двамата треньори са прекратени по вина на клуба, като става въпрос за финансови неуредици. Последната тренировка не се състоя, тъй като играчите бяха шокирани от новината за напускането на треньорите. Малко по-късно в знак на солидарност багажа си стегнаха и 5-има играчи на Чавдар. Става въпрос за Георги Владимиров, Георги Андреев, Явор Тричков, Йордан Апостолов и Георги Ковачев.

 

- Причината за напускането ми е в това, че момчетата няма как да бъдат мотивирани нито да тренират, нито да играят. Вчера тренировката беше бойкотирана и на всички е ясно, че това не е отношение към мен и екипа ми, а заради нивото на организацията в клуба. Това е тяхно право, така че няма какво да им кажа. Опитах се да се свържа с президента, за да поговорим за ситуацията, но така и не го открих.

 

Затова реших, че е най-добре да напусна сам. Пожелавам успех на клуба и на футболистите там, но всяко търпение си има граници - заяви Величков.

 

За нов треньор на Чавдар е назначен доскорошният треньор на фалиралия Ком-Миньор (Берковица) Румил Жотев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK